Kadın memurun moloz nobetı devam edıyor - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mayıs 2010 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

NEVŞEHİR'in Avanos İlçesi Belediyesi'nde memur olarak görev yapan 45 yaşındaki Behice Bostan, ilçeye 5 kilometre uzaklıkta molozların kamyonlar tarafından uygun olarak dökülüp dökülmediğini kontrolle görevlendirildi. Belediye Başkanı AK Parti'li Mustafa Körükçü, su, tuvalet ve elektriğin bulunmadığı bir barakada kontrolörlük yapan memurenin durumuyla ile ilgili gazetecelireni sorularına, "Çok güzel haber yapmışsınız" demekle yetindi.

Türkiye'nin en önemli el sanatları merkezlerinden biri olan, Kapadokya bölgesindeki Avanos İlçesi'nde, Belediye'de 22 yıldır beri memur olarak görev yapan Behice Bostan, henüz bilinmeyen bir nedene dayalı olarak, Belediye Başkanı AK Parti'li Mustafa Körükçü tarafından, geçen pazartesi gününden itibaren, Avanos- Gülşehir kara yolu üzerinde, ilçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan, mülkiyeti Belediye'ye ait moloz döküm alanına, molozların istenilen düzeyde dökülüp dökülmediğini kontrol etme yetkisiyle görevlendirildi. Behice Bostan, 4 gündür, Avanos İlçesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki kum ocakları mevkiindeki moloz döküm alanında sabah saat 08.00'den saat 17.00'ye kadar mesai yapıyor.



Sadece kamyon ve iş makinelerinin gelip geçtiği bir alanda, su, tuvalet ve elektriğin bulunmadığı bir barakada kontrolörlük görevini yapan evli ve 2 çocuk annesi Behice Bostan, devlet memuru olduğunu belirterek, bugün de bir açıklama yapmadı. 'ÇOK GÜZEL HABER YAPMISSINIZ'

Nevşehir'deki Kapadokya Kültür Merkezi'nde Nevşehir Üniversitesi'nin düzenlediği 'Prof. Dr. Mustafa İsen- Uluslararası Türk Edebiyatında Biyografi' adlı sempozyuma katılan Avanos Belediye Başkanı AK Parti'li Mustafa Körükçü ise gazetecilerin, Behice Bostan'ın moloz dökülen alanda görevlendirilmesine yönelik haberler ve bu k

onudaki düşüncesinin sorulmasına, "Evet, çok güzel haberler yapmışsınız" yanıtını vermekle yetindi.

Öte yandan, 22 yıllık memur olan Behice Bostan'ın, Belediye Fen İşleri'nde görevli olduğu, bir süre önce belediye terminalinde ardından da Hazine'ye ait kum ve çakıl alınan alandaki boşlukların doldurulması için moloz dökülen bu alanda görevlendirildiği belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber