Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Mayıs 2010 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri ile öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

MARMARA: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde kuzey ve doğusunda sis hadisesi görülecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bayburt çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu (Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Bingöl, Muş, Van, Ağrı, Iğdır) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber