ŞOK! Baykal'ın yatak odası videosu youtube'ye düştü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Mayıs 2010 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Lideri Deniz Baykal ve yakın çalışma arkadaşı kadına ait olduğu iddia edilen yatak odası görüntüleri internete düştü.

Telekulak olaylarının son noktası CHP'de ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bir ilişki kasetinin görüntüleri dün gece bir gazetenin internet sitesinde yayınlandı. Kısa bir süre sonra ise yayından çekildi. Ardından da bu görüntüler Youtube'a konuldu.

Baykal'ın gizli kamerayla çekilmiş videosunda CHP milletvekili N.B. ile görüntüleri yer alıyor. Baykal'ın yakın çevresine "Büyük bir hukuki mücadele başlatacağım" dediği belirtiliyor


GAZETEPORT SİTESİNDE YER ALAN HABER

?Bir parti liderinin seks videosu? başlığı ile yayınlanan haberdeki videoda Deniz Baykal ve ona yakın olarak bilinen bir kadın milletvekilinin birlikte olduğu ileri sürülen yatak odası gizli kamera görüntüleri yer alıyor.

Görüntülerin Deniz Baykal'ın partideki yatak odasında çekildiği sanılıyor. Görüntülerde Baykal yarıçıplak, kadın milletvekili olduğu söylenen kadın arkadaşı ise çırılçıplak görülüyor. Gazeteport olarak ortada dolaşın isimleri ve video görüntüleri yayınlamıyoruz.

Görüntülere göre, yatak odasına ve bu odaya geçiş yapılan oturma odasına da gizli kamera konulduğu ortaya çıkıyor. Nitekim oturma odasında Baykal bir kadın ve erkek ile sohbet ediyor. Sonra aynı kadın ile yatak odasına geçiyor. Gizli çekim, Baykal'ın yakın çalışma arkadaşı olduğu iddia edilen kadının çırılçıplak odaya gelişi ve Deniz Baykal'ın pantolonunu çıkarma görüntüleriyle devam ediyor.

Kulislerde bu görüntülerin ortaya çıkması ile bu ay gerçekleşecek parti genel kurulu arasında da ilişki kuruluyor. Teorilerden birisi de Baykal'ın parti başkanlığından ayrılmasını sağlamaya yönelik.

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber