Uğur Dündar: Elimizde kaset yok

Haber Giriş : 11 Mayıs 2010 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Uğur Dündar, bazı internet sitelerinde kendisi hakkında ortaya atılan ''Elinde bir AK Partili vekilin Rus hayat kadınlarıyla alem yaparken çekilmiş görüntüleri var'' iddiasına yanıt verdi. Dündar, ''Elimizde kaset yok. Özel hayata duyduğumuz saygı gereği böyle bir kasetin varlığını duyduğumuzda seyretmeye bile değer görmedik'' dedi.

Dündar iddiayı şu sözlerle yalanladı:

''CHP Meclis Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile röportaj yaptık. Röportajda şöyle bir konuşma geçti. Kılıçdaroğlu, kendisine gelen ihbarlar arasında özel hayat konularının da bulunduğunu ve bunlara hiç itibar etmediğini söyledi. Ben de onun üzerine bir kişinin Nedim Şener ve bana da AK Partili bir milletvekilinin Rus hayat kadınlarıyla alemi sırasında çekilmiş görüntülerinin bulunduğunu söylediğini aktardım. Biz bu kaseti almayı kabul etmediğimiz gibi seyretmeye değer bile görmedik. Yani reddettik.

Benim bu açıklamam bazı internet siteleri tarafından sanki elimizde AK Partili milletvekilinin seks kaseti varmış gibi çarpıtıldı. Oysa biz özel hayatlara duyduğumuz saygı nedeniyle meşhur İSKİ skandalı haberini bile atlamış bir ekibiz. İSKİ skandalı haberi Nurdan Erbuğ tarafından bize iletildiğinde

telefona çıkan arkadaşımız ''Uğur Bey'in bize kesin talimatı var, biz özel hayat konularıyla asla ilgilenmeyiz'' deyip telefonu yüzüne kapatmış, Nurdan Erbuğ da haberi merhum Yıldırım Çavlı'ya vererek onun yılın gazetecilik ödüllerini kazanmasını sağlamıştı. Özetle elimizde kaset maset yok.''(Hürriyet)


KASET VAR İDDİASI

Uğur Dündar, Star Haber'de bu gece yayınlanacak Arena'da programında konuk ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından kesitler yayınladı. Dündar, Baykal'ın iddiasına karşılık bir AK Partili milletvekilinin de kendilerine ulaşan "seks kasetinin" bulunduğunu ve özel hayat gerekçesiyle yayınlamadıklarını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Arena'da Uğur Dündar'a konuştu. Önümüzdeki hafta yapılacak kurultay öncesi CHP'nin kendi içerisinde değerlendirme yapacağını, köklü bir parti olarak yine kendi kararını vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, adaylığı konusunda böyle bir talebinin bulunmadığını böyle bir teklifinde kendisine yapılmadığını ifade etti.

HÜKÜMET BU KASETİN PEŞİNE DÜŞMELİ

Kılıçdaroğlu, Baykal'a ait olduğu iddia edilen kasetle ilgili de komplo iddialarını tekrarladı ve hükümetin iddiaları aydınlatmasını istedi. Kılıçdaroğlu, ellerine özel hayatla ilgili onlarca bilgi ve belge geldiğini bunların hiçbirine bakmadıklarını söyledi.

DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine konuşan Dündar, AK Parti'yi kızdıracak bir iddiayı da gündeme getirdi. Dündar, kendilerine AK Partili bir milletvekilinin Rus kızlarla yaptığı alemin görüntülerinin bulunduğunu ancak yayınlamayacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber