19 Mayıs 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2010 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Ankara'daki kutlamalara Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve diğer devlet yetkilileri katılacak. Anıtkabir'de başlayacak törenler, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda devam edecek. (09.00/09.30)

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, İstanbul'da Taksim Cumhuriyet Anıtı ile İnönü Stadyumu'nda düzenlenecek törenlerle kutlanacak. (09.30/10.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve beraberindeki gençlik grubunu kabul edecek. (15.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşecek. (13.00)

CHP'de Deniz Baykal'ın istifasının ardından kurultay sürecine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Kayıp kız çocuklarını arama çalışmaları devam ediyor

Erzurum'un Tekman ilçesi Toptepe köyünde önceki gün evlerinin önünde oynarken kaybolan Mercan Sümbül (6) ile Fazilet Yaşar (7) adlı iki kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.

Diyalog Avrasya Platformu (DA) tarafından Türkçe olarak basılan "Haydar Aliyev ve Azerbaycan'da Milli Siyaset" kitabının tanıtımı İstanbul'daki Grand Cevahir Hotel'de yapıldı.

Azeri milletvekili ve Türkiye Azerbaycan Parlamentoları Dostluk Grubu Başkanı Prof. Dr. Nizami Ceferov, Bakü'deki Erdoğan-Aliyev görüşmesinden sonra iki ülke arasında bir daha pürüzlerin yaşanmayacağını söyledi.

AVRASYA FEED

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te, Özbek sanatçılar tarafından Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu Romanı'ndan derlenen Feride'nin Gönül Defteri adlı oyun sahnelendi.

Türkmenistan'ın Özbekistan Büyükelçisi Sultan Pirmuhamedov, Nabucco doğalgaz projesinin ülkesi için önem arz ettiğini söyledi.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, kamp çalışmaları için ABD'ye gidiyor. (10.00)

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı yapılacak. (12.00)

Basketbolda Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülkerspor arasında oynanacak play-off maçı öncesi basın toplantısı düzenlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber