19 Mayıs töreninde tansiyonu düşen öğrenci bayıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2010 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı töreninde tansiyonu düşen öğrenci bayıldı. Stadyumdaki törende ise bir öğrenciyi arı soktu.

Bolu'da ilk tören Atatürk Anıtı önünde düzenlendi. Törene, Vali Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Topçu Kurmay Albay İrfan Bulut, protokol ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'na konulan çelenklerin tamamlandığı sırada, elinde Bolu Abant Lisesi'nin flamasını tutan Kübra isimli öğrenci bayılarak yere düştü. Tören alanında bulunan ambulanstaki sağlık görevlileri Kübra'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansa konularak Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kübra'nın tansiyon ve kan şekerinin düştüğü öğrenildi. Atatürk Anıtı'ndaki tören saygı duruşunun yapılması ve İstiklal marşının okunmasıyla sona erdi.

Atatürk Stadyumu'ndaki tören ise Vali Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Topçu Kurmay Albay İrfan Bulut'un askeri araç üzerinden tören alanını selamlamasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer de günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tören geçişinin ardından, öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı. Tören esnasında bir öğrenciyi arının soktuğu öğrenildi. Öğrenciye müdahale stadyumdaki ambulansta yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber