Kazada ölen öğretmen ve çocukları defnedildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2010 22:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun-Ankara kara yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen karı-kocayla kızları ve bir yakınları Bafra'da toprağa verildi.

Pazar günü Ankara yolunda sağanak yapış sebebiyle yoldan çıkıp karşı yola geçen kamyonetin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden Vezirköprü İmam Hatip Lisesi edebiyat öğretmeni Mahmut Kurt (37), eşi Vezirköprü Yağcı Köyü İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Kezban Kurt (32), kızları Zeynep Kurt'un (3) cenazeleri Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evlerinden alınıp Sanayi Camii'ne getirildi. Kurt ailesinin 3 ferdinin cenazeleri ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Bafra Asri Mezarlığı'nda

toprağa verildi.

Mahmut Kurt'un baldızı Fatma Deniz (24) ise Bafra'nın Kolay beldesinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonra aile mezarlığına defnedildi. 3 tabutun evin önüne getirilmesi sonrası feryatlar yürekleri dağladı. İki dünür Hüseyin Kurt ve Salih Deniz'in yanyana oturup ağlamaları cenazeye katılanları üzüntüye boğdu. Cenazeler Sanayi Camii'ne getirildiği sırada torununun tabutuna sarılan dede Hüseyin Kurt uzun süre tabuttan başını kaldırmadı.

Feci bir kaza sonrası hayatlarını kaybeden Kurt ailesini son yolculuklarına uğurlamak için Vezirköprü'den çok sayıda öğretmen ve öğrenci cenazeye katıldı. Kazadan yaralı olarak kurtulan 10 yaşındaki Hüseyin Kurt'un OMÜ Tıp Fakültesi'nde tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, şube müdürleri, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber