Erzincan'da kazı çalışmalarına ara

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2010 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERZİNCAN'DA KAZI ÇALIŞMALARINA ARA

ERZİNCAN - Erzincan'daki ''Ergenekon'' Soruşturması kapsamında, bir et entegre tesisinde başlatılan arama çalışmaları kapsamında bazı bölgelerde yapılan kazı çalışmalarına ara verildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan İl Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Erzincan-Çağlayan kara yolunun 5. kilometresinde bulunan bir et entegre tesisinde, Ergenekon soruşturması kapsamında sabah başlatılan çalışmalarda 5 ayrı bölgede kazı yapıldı.

Söz konusu tesise ait 120 dönümlük arazi içerisinde polis ve jandarma gözetiminde iş makinesiyle yapılan kazı çalışmalarına ara verilirken, kaza çalışmalarının yarın da devam etmesi bekleniyor.

Bu arada, iş makinesi ve kamyonun tesisten ayrıldığı ve tesis çevresinde jandarma ekiplerinin nöbet tuttukları gözlendi.

ERGENEKON KAPSAMINDA ET ENTEGRE TESİSİNDE ARAMA

- Erzincan'da bir et entegre tesisinde ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında arama yapıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan İl Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzincan-Çağlayan kara yolunun 5. kilometresindeki Ünlüer Et Entegre Tesisleri'nde Ergenekon soruşturması kapsamında arama yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber