15 yaşındaki kıza cinsel taciz iddiası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Haziran 2010 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eve gelen erkek arkadaşının saldırısına uğradı

ANTALYA'da ailesiyle birlikte polise başvuran 15 yaşındaki D.Ö., ailesi evde yokken gelen erkek arkadaşının elbiselerini yırtarak kendisine tecavüz etmeye çalıştığını, cinsel tacizde bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. Polis, şikayet üzerine 22 yaşındaki M.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Olay Kızıltoprak Mahallesi 914 Sokak içerisinde bulunan bir sitede meydana geldi. Taksicilik yapan babası, ev hanımı olan Moldova uyruklu annesi ve 2 kardeşiyle birlikte oturan ilköğretim okulu öğrencisi D.Ö., bir süre önce M.Y. ile arkadaşlık etmeye başladı. Küçük kız, ailesinin olmadığı bir sırada eve gelen M.Y.'yi, sohbet edeceklerini düşünerek içeri aldı.

Bir süre sohbet ettikten sonra iddiaya göre M.Y., küçük kızla sevişmek istedi. Bu isteği kabul etmeyen D.Ö.'nün kıyafetlerini zorla çıkarmaya çalışan ve eliyle tacizde bulunan M.Y., kızın bağırması üzerine evden hızla ayrıldı. Bu olay üzerine babasını telefonla arayan D.Ö., olayı anlatarak eve gelmesini istedi. Kısa sürede eve dönen taksi şoförü baba S.Ö., kızını alarak Şarampol Polis Merkezi'ne gitti. D.Ö.'nün yaşı 15 olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. D.Ö. burada sosyal hizmet uzmanı nezaretinde olup biteni anlattı.

Erkek arkadaşının kendisine tehditle tacizde bulunduğunu ve ilişkiye girmek istediğini söyleyen D.Ö. ve babası, M.Y.'den şikayetçi oldu. Bunun üzerine yapılan çalışmada M.Y. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Küçük kızın alınan doktor raporunda, tecavüz bulgusuna rastlanmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber