11 Haziran 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2010 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Memecan ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyelerini Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. Gül, Sabancı Üniversitesi'nde Nanoteknoloji konusunda Türkiye'nin ilk 'Disiplinlerarası İleri Araştırma Merkezi'nin temel atma töreni ile TÜSİAD'ın, Sabancı Atlıköşk'teki gala yemeğine katılacak. (11.15/15.00/20.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yazar Yavuz Bülent Bakiler ve İKSM heyeti ile İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ve beraberindeki heyeti İstanbul'da ayrı ayrı kabul edecek. (16.00/17.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İstanbul'da Türk-Arap Ekonomi Forumu'na katılacak. (13.00)

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, genel başkanlıktan istifa ettikten sonra ilk kez memleketine geliyor. Baykal, CHP Alanya teşkilatının yemeğine katılacak (15.00/19.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yeni binasının açılış törenine katılacak. (14.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Fener Rum azınlıkları okullarının yıl son etkinliğine katılacak. (10.00)

Almanya, Güney Afrika ve Meksika Büyükelçileri, dünya kupası sebebiyle Almanya Büyükelçiliği bahçesinde bir resepsiyon verecek. (15.00)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'yı ağırlayacak. (09.30)

DSP Genel Başkanı Masum Türker ve beraberindeki DSP Meclis Üyeleri Anıtkabir ile Devlet Mezarlığı'nı ziyaret edecek. (10.30/11.15)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Cermodern Ankara Modern Sanatlar Merkezi'nde '10. Şefik Bursalı Resim Yarışması'nın ödül töreni ve sergi açılışına katılacak. (18.00)

Türk Kızılayı'nın 142. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Devlet Konukevi'nde resepsiyon verilecek. (19.00)

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ayrı ayrı ziyaret edecek.(09.30/11.00/12.00/14.00/16.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek (10.30)

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Avrupa Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen ortak basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Süheyl Batum, İzmir'de parti teşkilatını ziyaret edecek. (14.00)

Gazze yardım gemisinde bulunan İngiliz aktivistlerden Peter Venner, İngiltere'ye dönüş yolunda Müslüman oldu. Cihan'a konuşan Venner, Müslümanların dayanışmasından, yardımlaşma duygusundan ve Türklerin yardımseverliğinden etkilendiğini söyledi.

İngiliz İşçi Partisi milletvekili Jeremy Corbyn, ülkesinin İsrail ile ilişkilerini askıya almasını istedi.

AVRASYA FEED

Ukrayna ile Türkiye arasında son dönemde yaşanan domates sorunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ile görüşmesinden sonra kısmen çözüldü. Ukrayna sınırlarında bekleyen domates yüklü 110 Türk TIR'ı ülkeye giriş yaptı.

Özbekistan'ın ev sahipliğinde bu yıl 10'uncusu yapılan Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Devlet Başkanları Zirvesi Taşkent'te bugün başlıyor.

SPOR

Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası Güney Afrika - Meksika ve Uruguay - Fransa maçları ile başlıyor. (17.00/21.30)

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) 13 Haziran Pazar günü Türkiye'de 9 ilde düzenlenecek 'Olimpik Gün' etkinliğinin tanıtımı ve özel detaylarının aktarılması için bilgi verilmesi amacıyla bir basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)

Çankırı Belediyespor Anadolu Gösteri Kongre Merkezi'nde yeni sezonda belirlediği hedefleri açıklayacak, yeni kadrosunu tanıtacak ve teknik kadroyla imza atacak. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber