12 Haziran 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2010 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fatih Üniversitesi'nin Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak mezuniyet törenine katılacak. (14.00)

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Trabzon'da TOKİ'nin yaptığı konutların anahtar teslim törenine katılacak. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde açılışlara katılacak olan Erdoğan, Trabzon Kulübü'nü de ziyaret edecek. (13.30/12.20/18.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Meclis Başkanlık Divanı'nı İstanbul'da toplayacak. Şahin, "Milli Saraylar Tablo Koleksiyonundan Seçmeler'' sergisinin açılışını yapacak. (14.00/15.00)

Osmaniye'deki terör saldırısında hayatını kaybeden Teğmen Cumhur Akdağ'ın eşi Pınar Akdağ'ın cenazesi, ikindi namazını müteakip İzmir Şirinyer Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (17.10)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Tanrıverdi ve Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nce İstanbul'da düzenlenen ''Türkiye Buluşmaları'' konferansına katılacak. (14.00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Türkiye Belediyeler Birliği Merkez Binası'nda '25. Yılında Türkiye'de Büyükşehir Yönetimi Ulusal Kongresi'ne katılacak (09.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ bazı toplantılara katılmak ve kendisine bağlı birimlerde incelememelerde bulunmak üzere Çanakkale'ye gelecek.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker Antalya'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacak. Eker, partisinin Dedeman Otel'de düzenleyeceği 'Türkiye Buluşmaları' toplantısına katılacak. Aksu ilçesinde Yüksel Tohumculuk firmasını ziyaret edecek olan Bakan Eker daha sonra Serik İlçe Tarım Müdürlüğü'nün düzenleyeceği makine ve ekipman dağıtım törenine katılacak. (10.30/11.00/14.00/16.00/18.00)

Türkiye Barolar Birliği'nin 11. Olağanüstü Genel Kurulu yapılacak. (10.00)

CHP Antalya Milletvekili, Deniz Baykal, Antalya'nın Kumluca ilçesinde partisinin İlçe Teşkilatı'nca verilecek yemeğe katılacak. (19.00)

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, partisinin Eskişehir il başkanlığının açılış törenine katılacak. ( 14.00)

İHH, Mavi Marmara Gemisi'ne saldırılmasını protesto etmek için yürüyüş yapacak. İzmir Basmane Meydanı'nda başlayacak yürüyüş, Konak Meydanı'nda son bulacak. (15.30)

Anayasa değişikliği referandumu öncesi 'Türkiye buluşmaları' programı için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız bugün Sivas'a gelecek. Valilik ve AK Parti Sivas İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Bakan Yıldız, Atatürk Kültür Merkezi'nde konferans verecek. (11.30)

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer ve beraberindeki heyet, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret edecek. Bozer, Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenecek 'KKTC Kupası' koşusunu izleyecek. (10.30/16.30)

Avrupa'nın en büyük Türk Festivali bugün Londra'da başlıyor. Festival, Süleymaniye Kültür Merkezi tarafından düzenleniyor. Festival alanında toplamda 30 çadır kuruldu.

Endonezya'nın Barış Manço'su olan ve 'Kral' unvanı ile anılan sanatçı Rhoma Iramai kızını bu ülkede görev yapan gönüllü Türk öğretmen ile evlendirdi. Endonezya geleneklerine göre yapılan düğüne, damat Mehmet Çetin'in ailesi de katıldı. (Özel)

SPOR

Beşiktaş'ta yönetim kurulu, BJK Kurulları, BJK İstişare Heyetleri, BJK Amatör Branşları'nın da katılacağı bir barbekü partisi düzenlenecek. (13.00)

2010 Dünya Kupası 2. gününde Arjantin-Nijerya, Güney Kore-Yunanistan ve İngiltere-ABD maçları oynanacak. (14.30 / 17.00 / 21.30)

Erzurumspor Olağan Kongresi Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak. (12.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber