19.07.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Haber Giriş : 19 Temmuz 2003 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
19.07.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

1-Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü Mehmet ÖZDAL başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

2-Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim Genel Müdür Yardımcılığına, Araştırma Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı Uzmanı Şaban Şadan ÖZDİRİK atandı.

3-Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, İstanbul Devlet Kitapları Döner Sermayesi Müdürü Şadi KESKİN atandı.

4-Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Bitlis Ahlat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Öğretmeni ve Müdürü Behlül AZAPAĞASI atandı.

5-Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürü Mehmet Feridun DUYGULUER atandı.

5-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yalova İl Müdürlüğüne, Necati POYRAZ atandı.

6-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet AKÇAY atandı.

7- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Elazığ IX uncu Bölge Müdürü Hasan CÖMERT başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

8-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Maden İşleri Genel Müdürlüğüne Yener CANDER atandı.

9-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Yener CANDER atandı.

10-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Karaelmas Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Salih OSMANCA atandı.

11-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Orta Anadolu (Sivas) Bölge Müdürlüğüne Murat TOPALOĞLU atandı.

12-Çevre ve Orman Bakanlığı Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolu Genel Müdürlüğüne Mustafa YÜKSEK atandı.

13-Çevre ve Orman Bakanlığı Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığına Dr. Ahmet ŞENYAZ atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber