Kıl dönmesinde ameliyat tarih oluyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2010 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kıl dönmesi rahatsızlığına karşı ameliyatsız çözüm olarak sunulan Pilono, Erzurum'da düzenlenen programla basına ve genel cerrahlara tanıtıldı.

Ayfarma Ankara Bölge Distribitörlüğü tarafından Palan Otel'de düzenlenen tanıtım programına çok sayıda genel cerrah ve hekim katıldı. Ürün tanıtımını yapan Ayfarma Ürün Müdürü Tuncay Sağtürk, dünyada ve Türkiye'de ilk kez kıl dönmesi vakasının ameliyatsız olarak çözümünün Pilonol ilacının kullanılmasıyla mümkün olduğunu kaydetti. 16-26 yaş grubu erkeklerde sıkça görülen kıl dönmesi rahatsızlığının ameliyatsız ve yaşam kalitesinde herhangi bir bozulma olmadan tedavisinin mümkün olduğuna vurgu yapan Sağtürk, "Tamamen Türk sağlık uzmanlarınca geliştirilen Pilonol sayesinde artık vatandaşlarımız ameliyat olmadan bu rahatsızlık veren illetten kurtulabilecek. Kullanımı son derece kolay ve bıçak altına yatmayı gerektirmeyen Pilonol sayesinde tedavi, muayene ve iyileşme gibi cerrahi müdahale sonrası yaşanan zaman kaybı olmayacak. Yapılan klinik araştırmalarda Pilonol kullananların yüzde 98'inde tedavi kesin başarılı sonucu verdi. Herhangi bir yan etkisi olmayan ilacımıza ilginin yüksek olması da bizleri sevindiriyor." dedi.

Daha sonra vaka anlatımı yapan Genel Cerrah Op. Dr. Esat Taylan Uğurlu, Polinol kullandığı hastaların tedavi ve tedavi sonrasında iyileşmesinde kesin ve hızlı sonuç aldığını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber