Hafta sonu havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Temmuz 2010 21:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin güney ve batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle batı ve kuzeybatı, Akdeniz'in kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğudan hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla batısı parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber