Alev öğretmenden insanlık dersi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Temmuz 2010 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KÜTAHYA'da öğretmenlik yapan Alev Alkan, bir bankaya ait ATM'nin yanlışlıkla verdiği 2 bin 970 TL parayı polisi arayarak sahibine teslim etti.

Güzellik salonu işleten Nuray Küçük, Ali Paşa Mahallesi'nde bir bankaya ait ATM'de 2 bin 970 TL para yatırmak için işlem yaptı. İşleminin tamamlandığını sanan Nuray Küçük, ayrıldıktan kısa süre sonara Kütahya'da bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı belirtilen Alev Alkan para yatırmak için ATM'nin bulunduğu yere geldi. Alev öğretmen kartını cihaza yerleştirdiğinde ATM'den kendisine 2 bin 970 TL para verildi.

Öğretmen Alev Alkan cep telefonundan 155 polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polislerin yaptığı araştırmada paranın Nuray Küçük'e ait olduğu belirlendi. Polisler ve banka yetkililerinin çağırdığı Nuray Küçük, ATM'nin bulunduğu yere gelerek parayı öğretmen Alev Alkan'dan teslim aldı. Nuray Küçük, ?ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Daha önce birçok kez bu şekilde ATM den para yatırdım ama böyle bir şey olmamıştı. Parayı bulan Alev Hanım'a ve bana ulaşan polislere teşekkür ediyorum? dedi

Öğretmen Alev Alkan ise ?Para yatırmak için ATM ye gelmiştim. Kartımı takar takmaz cihaz kendiliğinden işlem yaparak bana bu parayı verdi. Bende şaşkınlıkla polisi arayarak sahibinin bulunması konusunda yardım istedim? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber