Eğitimciler, okulları için fırçayı ellerine aldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2010 20:22, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kahramanmaraş'ta Barbaros İlköğretim Okulu'nun idareci ve öğretmenleri, okulları için seferber oldu. Eğitimciler, ellerine fırçayı alarak, okulu boyamaya başladı.

Kahramanmaraş'ın Malik Ejder Mahallesi'nde bulunan Barbaros İlköğretim Okulu'nun idareci ve öğretmenleri örnek bir çalışmaya imza atıyor. İşçilik maliyetinin fazla olması sebebiyle, her yıl olduğu gibi bu yıl da okulun boyanması işini üzerlerine alan eğitimciler, ellerine aldıkları fırçalarla okulu baştan aşağı güzelleştirmeye başladı. Okul Aile Birliği'nin bütçesi ile alınan boyalarla, sınıfları yeni eğitim öğretim dönemi için hazırlamaya başlayan eğitimciler, çalışmaların sonunda, okulun dışını da boyayacak.

Kendisi de okulu boyama çalışmalarını bizzat yürüten Okul Müdürü Abdurrahman Şen, büyük bir dayanışma örneğinin sergilendiğini vurguladı. Şen, "Biz bu işi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. Okulu evimiz gibi gördüğümüz için, temizliğine de aynı derecede önem veriyoruz. Şuan ki aşamada sınıfları boyuyoruz. Buradaki işlemlerin ardından da okulun dış cephesi için çalışacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber