13 Temmuz 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2010 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sırasıyla Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Zakir Haşimov, Avrupa Nükleer Araştırmalar Merkezi (CERN) Başkanı Sergio Bertolucci, Bilkent Üniversitesi UNAM Müdürü Prof. Dr. Salim Çıracı ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Bayındır ile Pakistan Savunma Bakanı Ahmet Muhtar'ı Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (15.45/16.30/17.30/18.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, DSP Genel Başkanı Masum Türker ile DSP Genel Merkezi'nde görüşecek. Başbakan Erdoğan, MÜSİAD Başkanı Ömer Cihat Vardan ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'i ayrı ayrı kabul edecek. AK Parti MYK Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanacak. (14.30/16.30/17.30/19.00)

AK Parti, CHP ve BDP grup toplantılarını yapacak. (11.30/13.30/12.30)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bakanlıkta, Tarım Bilgi Sisteminin kurulması ve güncellenmesine ilişkin protokol imza törenine katılacak. (09.30/14.00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü'nde 38. Dönem Temel Özel Harekat Kursu mezuniyet törenine katılacak. (16.00)

MHP'nin referandumda izleyeceği yol haritasının açıklanacağı toplantı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında, Anadolu Gösteri Merkezi'nde yapılacak. (11.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol, Akif Hamzaçebi ve Muharrem İnce, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Sermaye Piyasası Kurulu ile Azerbaycan Menkul Kıymetler Komitesi arasında, finansal piyasalarda artan uluslararası ilişkiler ve ulusal merciler arasında işbirliği mutabakat zaptı Ankara'da imzalanacak. (10.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok başkanlığındaki heyetleri ayrı ayrı kabul edecek. (15.00/14.30)

Türkiye-Avrupa Birliği Diyalog Toplantısı İstanbul'da yapılacak. Toplantıya Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ve AB Genişleme Komiseri Stefan Füle katılacak. (13.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Dış Ticaret Müsteşarlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda yapılacak Türkiye-Filistin İş Forumu'na katılıyor. (10.00)

İsrail'in saldırı düzenlediği Mavi Marmara gemisinde bulunan yerli ve yabancı gazeteciler, Haliç Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir araya gelecek. (14.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Konya'da Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen 2009 Yılı Mali Destek Programları Çerçevesinde başarılı projelerin açıklanacağı toplantı ile Konya Ovaları Projesi Eylem Planı konulu toplantısına katılacak. (14.00/17.30)

İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz, Letonya Bursa Fahri Konsolosu Yavuz İskenderoğlu ile birlikte Botanik Park İskender Efendi Konağı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ziraat Mektebi Kitabı'nın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı Hürriyet'teki Ziraat Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilecek. (10.00)

OSTAŞ Petrol AŞ, Yalova Yolu ile Ankara Yolu üzerinde bulunan benzin istasyonlarında başlatacağı kampanya hakkında Bursa'da basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Kosova Ticaret Bakanı, Mamuşa, Mitrovica, Vustri, Priştina Belediye Başkanları ve Kosova İşadamları Derneği'ne bağlı işadamlarından oluşan bir heyet, temaslarda bulunmak ve ülkelerarası ilişkileri güçlendirmek adına geldiği Bursa'da Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret edecek. (14.00)

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan Bursa 5. Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı, 15 - 18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Fuarla ilgili basın toplantısı Almira Otel'de yapılacak. (16.00)

Kayseri'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yönelik yapılan şehit cenazesindeki yumruklu saldırı ile ilgili saldırıyı gerçekleştiren Şahin Şimşek mahkemeye çıkıyor. İlk duruşma bugün Kayseri 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kadir Has Kongre Merkezi'nin bulunduğu alanda yapılan iyileştirme çalışmaları hakkında görsel brifing verecek.

İzmir'de Şehit Aileleri ve Malul Gazilere Cumhurbaşkanı adına "Devlet Övünç Madalyası" tevdi töreni düzenleniyor. (13.30)

Moldova'ya bağlı Gagauzya Özerk Bölgesi Başkanı Mihail Formuzal, bir dizi ziyaret için geldiği Trabzon'da Vali Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret edip, ardından da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

SPOR

Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısında, ''İstanbul Cup 2010'' ile ilgilili bilgiler verecek. (11.00)

Fenerbahçe ve Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yurt dışında yapacakları çalışmalarla sürdürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber