Adliye bahçesinde eşinin erkek arkadaşına kurşun yağdırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2010 13:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop'un Boyabat ilçesinde bir süre önce, bir başka erkekle yaşamaya başlayan eşiyle boşanmak için adliyeye gelen şahıs, mahkeme öncesi eşine ve erkek arkadaşına kurşun yağdırdı. Olayda, birlikte yaşadığı bayanla mahkemeye gelen şahıs ağır yaralandı.

Olay, bu saat 10.00 sıralarında Boyabat Adliyesi bahçesinde meydana geldi. Bir süre önce eşini bırakarak, Musa Ş. adlı bir başka erkekle Çorum'da yaşamaya başlayan Arzu K. ile Recep K. boşanmaya karar verdi. Bugün eşi Recep K. ile boşanmak için, erkek arkadaşı Musa Ş. ile birlikte Boyabat'a gelen Arzu K., Boyabat Adliyesi'nde görülecek boşanma davası öncesi adliye bahçesinde eşi Recep K. ile karşılaştı. Bir anda karşısında eşi ve erkek arkadaşını gören Recep K., belindeki silahı çıkartarak Arzu K.'ya

doğrulttu. Bu sırada araya girmek isteyen Musa Ş., kurşunların hedefi oldu. Vücuduna aldığı 4 kurşunla ağır yaralanan Musa Ş., Boyabat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı Recep K. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber