İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Avukatlar tazminatı alıp kaçtı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 01 Ağustos 2010 08:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

15 yıl önce trafik kazasıda omurgası kırılan, kolunu kaybeden Çiydem Demir, otobüs firmasının ödediği 320 bin TL'lik tazminatı avukatlarının alıp kaçtığını öne sürdü.

Pamukkale otobüs firmasının, 1996 yılında İzmir'den Ankara'ya giderken yaptığı kaza sırasında otobüste bulunan 14 yaşındaki Demir, ağır şekilde yaralandı. Kaza sonucu bir kolu kopan ve omurgası kırılan Demir, ?Babam, firmaya dava açması için iki avukata vekalet verdi. Açtığımız ceza davasını kazandık ve hemen ardından bir tazminat davası açtık. Mahkeme, firmanın bana 320 bin TL tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak avukatlarım davanın devam ettiğini söyleyerek beni kandırdı. Avukatlarım L.Ç. ve Ş.Ö. firma tarafından hazırlanan 320 bin TL'lik 7 çeki 2 ay arayla bankadan tahsil etmiş? dedi.

?Yurt açtık'

Demir'e, L.Ç., bir mektup yazarak geçirdiği bir kazanın ardından kaldırıldığı hastanede, işlerini yürütmesi için ağabeyine vekalet verdiğini ve ağabeyinin de bu vekaletle Demir'e ait olan tüm parayı alıp kaçtığını yazdı. Demir'in cep telefonuna attığı son mesajda yurtdışına gideceğini söyleyen L.Ç., kayıplara karıştı. Demir, eşi tarafından terk edildiğinden beri 5 yaşındaki kızıyla beraber bir kiralık bir gecekonduda yaşıyor, 3 ayda bir 520 TL sakatlık maaşıyla geçiniyor.

Çiydem Demir 320 bin TL'lik tazminatı alamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber