Aşırı sıcaklar devam edecek - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Ağustos 2010 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Trabzon, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Hava sıcaklığının; güney, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmesi beklendiğinden, sıcak havanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı (güneş çarpması vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık doğusu parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla güneyi parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, zamanla doğusu çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber