Özel güvenlikte dershane dönemi

Haber Giriş : 05 Mart 2005 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vega Akademi Özel Güvenlik ve Eğitim Kurumu, sektöründe görev yapacaklara eğitim hizmeti vermek amacıyla Adana'da dershane açtı.

Cumhuriyet Caddesi Şehit Erdoğan Çıtak Karakolu yanında hizmete giren Vega Akademi Dershanesi'nin açılış törenine Vali Cahit Kıraç'ın yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı, CHP Adana Milletvekili Kemal Sağ ile çok sayıda milletvekili ve bürokrat katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Vega Akademi Özel Güvenlik ve Eğitim Kurumu Genel Müdürü emekli Albay Şinasi Karaaslan, "Bizler emekli olmamıza rağmen memleketimize insanlarımıza bir şeyler vermenin gayreti içerisindeyiz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Biz bu vatana millete ölünceye kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. İş bulamayan gençlerimize sertifika verip iş imkanları sağlayacağız. Amacımız kar değil hizmet etmektir. Bizler işsizlerin elinden tutmak istiyoruz. Burası bizlerin değil, Adanalılar'ın" diye konuştu.

Eşiyle birlikte açılışa katılan Adana Valisi Cahit Kıraç ise hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, "Bu gibi yerlerin giderek artmasını temenni ediyorum. Bu tür müeseseler Ülkemizin esenliği ve güvenliği için önemlidir. Arkadaşlar eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber