Türk Telekom bayram sonuna kadar bedava konuşturacak

Haber Giriş : 09 Ağustos 2010 07:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türk Telekom'un Ev Avantaj tarifelerini kullanan 4.3 milyon abone Ramazan ve bayram boyunca ev ve işyeri aramalarını bedava yapacak. Ancak tarifede 6 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanacak

YELDA ŞUMNULU İSTANBUL

Geçen hafta ?7'den 7'ye bedava' kampanyasını yıl sonuna kadar uzatan Türk Telekom'un yeni kampanyasında Ev Avantaj tarifelerini kullanan 4.3 milyon abone Ramazan ayı ve bayram boyunca ev ve iş telefonu aramalarını bedava yapacak. Türk Telekom, ?Ev Gibisi Yok' konsepti çerçevesinde yeni kampanyasını Antalya'da gerçekleştirilen bir toplantıda açıkladı. Ev Avantaj müşterilerine 6 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanacak. Aylık ücretin 19.90 liradan başladığı Ev Avantaj'a geçmek ve bedava konuşmak için sonraki ayı beklemek gerekecek. Bu ay içinde başvuran yeni aboneler eylülde bedava konuşmadan yararlanabilecek.

4.3 MİLYON ABONE TERCİH ETTİ

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, yeni kampanyayla Ramazan'ın ilk gününden bayramın son gününe kadar Ev Avantaj abonelerini ücretsiz konuşturacaklarını söyledi. Demircan ?Tüm Ev Avantaj müşterilerimiz, bu bir ay boyunca ev ve iş telefonları ile yapacakları görüşmeler için hiçbir ücret ödemeyecekler? diye konuştu. Kampanyaya katılmak için ?Ev Avantaj' aboneliğinin yeterli olacağını kaydeden Demircan ?Ev Avantaj'ı martta çıkardık ve 4.3 milyon abone kazandık. Zaten ayda 300-400 bin abonemiz geliyor. Bu kampanya ile Ev Avantaj abonelerine fayda sağlamak istiyoruz? dedi.

EV GİBİSİ YOK

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel ise ?Müşterilerimiz için ?Ev gibisi yok' konseptini oluşturduk. Videofon ile başladık, Wirofon, ev güvenlik sistemi, 7'den 7'ye bedava, konut ve ferdi sigorta, evden cebi arama, yurt dışını 6.5 kuruşa arama gibi hizmetlerimizle devam ettik. Ev Avantaj ise Mart 2010'da başladı. Müşterilerimizin yüzde 25'i yani 4.3 milyon abonemiz bu hizmetimizi seçti. Kampanyalarımızla şehirlerarası konuşma trafiği yüzde 41, evden mobili arama yüzde 28, şehiriçi ise yüzde 11 arttı? diye konuştu.

Görüntülü telefonda görüntü problemi!

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ile Satış Başkanı Aydın Çamlıbel'ın yaptığı kampanya sunumunun ardından Telekom'un reklam yüzü Cem Yılmaz salona gelerek sürpriz yaşattı. Cem Yılmaz Türk Telekom ve yeni kampanya ile ilgili şunları söyledi:

? Türk Telekom ile 2007'den beri çalışıyoruz. Yoksa 2006 mıydı? Yok ama 4 yıl olamaz, çünkü aradaki 2.5 milyon doları unutmam mümkün değil, yolda da düşüremeyeceğime göre...

? Bu kampanyanın reklam filminde oynamadım. Çünkü Ramazan olunca davul da olacaktı. Ben daha çok ?Olacaksan tokmak ol' felsefesindeyim.

? AROG filminin maliyetinin dörtte birini Türk Telekom ödedi. Bu olağan sponsorluk anlaşmasından fazla birşey oldu. Yahşi Batı'da çok ciddi katkıları oldu. Gösterimi DVD yaptılar, normalden 6-7 kat fazla kişiye ulaşmamı sağladılar.

MARKANIN ARKASINDA MI OLSAYDIM

? Görüntülü telefon istedim hâlâ bağlanmadı. Gerçi bunun benim görüntümle ilgili olduğunu söylediler. Ödeme planına göre bakacağım ama 2012'ye kadar Telekom'la çalışacağım. Tabii bu sonsuza kadar sürebilir.

? Aldığım ücret çoğu zaman yanlış yazılıyor. Bazen benim aldığımın altında oluyor üzülüyorum. Bazen de yüksek çıkıyor marka üzülüyor, ?Bak verseydik çocuğa şu parayı' diye... Ama ben makul para aldığıma inanıyorum.

? Marka yüzü olduğumda genelde olumsuz değerlendirme yaparlar, ?Markanın önüne geçiyor' diye... Ne yapsaydım markanın arkasına mı geçseydim?

? Sinema filmlerinde ürün yerleştirme veya markadan söz etme cezayla ödüllendiriliyor. Filmin yüzde 25'ini ödemiş marka göründüğünde yapımcı ceza ödüyor, bu çok tuhaf.

4 yılda 9.500 kişiye istihdam

? Türk Telekom'un marka değeri bu yıl 1.7 milyar dolara yükseldi.

? Özelleştirmenin gerçekleştiği 2005 yılından bu yana şirkete 8.5 milyar TL yatırım yapıldı. Bunun 2.5 milyar lirası kriz yılı 2009'da hayata geçirildi.

? Son 4 yılda şirkette 9 bin 500 kişilik istihdam yaratıldı. Bu yılın ilk yarısında 3 bin 500 kişi işe alındı. Toplam çalışan sayısı 35 bin oldu.

? Türk Telekom şirketlerinden TTNet'in abone sayısı 5 yılda 4 kat artarak 6.4 milyona çıktı.

? Son 16 ayda data kullanımı yüzde 89 arttı. Kişi başına ortalama kullanım 12 GB.

? Analysys Mason adlı şirketin yaptığı araştırmaya göre, Türkiye en ucuz ADSL ücretleri ve hızlı internette Avrupa 5'incisi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber