13 Ağustos 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM, Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarını açıklayacak. (10.00)

Başbakan Erdoğan Erzurum'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, referandum mitingleri kapsamında Erzurum'a gelecek. Başbakan Erdoğan, Gar Meydanı'nda halka hitap edecek. Erdoğan daha sonra 2011 Kış Oyunları'yla ilgili yapımı devam eden veya tamamlanan tesisleri gezecek. (14.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yunanistan'ın PASOK İskeçe Milletvekili Çetin Mandacı ile Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman'ı Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. Gül, şehit aileleri ve gazilere Dolmabahçe Sarayı'nda iftar yemeği verecek. (15.30/20.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kocamustafapaşa Sümbül Efendi'yi ziyaret edecek. Şahin, İstanbul'da Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'nın iftarına katılacak. (13.00/19.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Esenler Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği halk iftarına katılacak. Bağış, Türkiye'ye gelmesine yardımcı olduğu Filistinli ''Mavi Bebek'' ve ailesi ile buluşacak. (20.16/21.45)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Meksika Dışişleri Bakanı Patricia Espinosa ile görüşecek. 14.00

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Çağlayan, daha sonra Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi yetkilileri ile, "Dış Ticaret ve Ekonomik Gelişmeler" başlıklı toplantıda bir araya gelecek. (14.15/14.30)

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 2010 Yılı Toplu Görüşme Talepleri'ni, düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak. (11.00)

Fındık Tanıtım Grubu (FTG), fındık üretimi ve satışına yönelik sorunları İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna aktaracak. (10.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BASK Genel Başkanı Resul Akay'ı kabul edecek. (14.00)

Büyük Birlik Partisi Genel Sekreteri Mustafa Destici basın toplantısı yapacak. (11.00)

Elektrik Mühendisleri Odası Anayasa paketine ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri'de Türkiye Enerji ve Enerji Verimliliği Çalışmaları Raporu'nun tanıtım toplantısına katılacak. (14.00)

Çevik Bir Meydanı'nda bir araya gelecek olan sivil toplum örgütleri referandumda neden "yetmez ama EVET" diyeceklerine ilişkin basın açıklaması düzenleyecek. (19.00)

AVRASYA FEED

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan Müslümanlar Ramazan'da camilere akın ediyor. Yaklaşık 2 milyon Müslüman'ın yaşadığı kentteki helal gıda marketlerinde de büyük hareketlilik yaşanıyor.

SPOR

Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor, gurbetçi oyuncu Halil Çolak'a imza attıracak. (11.00)

Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, 1481 Incentive Organisation'ın Türk Hava Yolları ile düzenlediği özel sefer öğleden sonra Sivas'a gidecek.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'in ilk haftasında oynayacakları maçlarla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber