Uzman çavuşun oğlu gölette kayboldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2010 21:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, Afganistan'daki Türk Birliğinde görevli uzman çavuşun oğlu Mert Taşöz, balık tutmak için girdiği Çiğdemli köyü göletinde kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, tatilini geçirmek üzere Çiğdemli köyündeki dedesi Mümin Güler'in yanına gelen 14 yaşındaki Mert Taşöz, arkadaşlarıyla balık tutmak üzere gölete gitti. Gölete giren Taşöz, bir süre sonra suda çırpınarak, gözden kayboldu. Bu sırada Taşöz'ün gölete birlikte geldiği arkadaşları paniğe kapılarak olay yerinden uzaklaşırken, göletteki bir başka balıkçı, jandarmayı aradı.

Olay yerine giden jandarma ekipleri, Taşöz'ün bulunması için arama kurtarma ekibini çağırdı. Gölete gelen arama kurtarma ekibi, havanın kararması üzerine çalışma yapmanın mümkün olmadığı gerekçesiyle arama çalışmalarına yarın başlamak üzere geri döndü. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine incelemelerde bulundu.

Bu arada Mert Taşöz'ün babası uzman çavuş Yüksel Taşöz'ün Afganistan'daki Türk Birliğinde görevli olduğu, annesinin de İstanbul'da bulunduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber