Nesrin öğretmen hayata tutunamadı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ağustos 2010 21:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve 18 saat yoğun bakımda tutulan edebiyat öğretmeni 42 yaşındaki Nesrin Özer yaşam mücadelesini kaybetti.

Milas- Selimiye Karayolu'ndaki kaza dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Milas Lisesi'nde görev yapan edebiyat öğretmeni Nesrin Özer'in kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden bir anda kontrolden çıkarak karşı şeride geçip 42 yaşındaki Tuncay Deveci'nin kullandığı kamyonla karşılıklı çarpıştı. Kazada yaralanan iki aracın sürücüsü de çağrılan ambulanslarla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Durumu ağır olan ve yoğun bakım servisinde tutulan Nesrin öğretmen, ancak 18 saat hayata tutunabildi. Bugün sabaha karşı yaşamını yitiren bekar Nesrin Özer için Milas'ın Kurşunlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Muğla CHP Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkanı CHP'li Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, belediye meclis üyeleri, Milas Lisesi Okul yönetimi ve öğrencileri katıldı. Nesrin öğretmen gözyaşları arasında Milas Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber