Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı: 6 yaralı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Ağustos 2010 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Alanya İlçesi Mahmutlar Beldesi'nde kalp krizi geçiren hastayı Alanya Devlet Hastanesi'ne götüren ambulans, kavşakta bir otomobille çarpıştı. Kazada, 6 kişi yaralandı.

Alanya'ya bağlı Mahmutlar Beldesi'nde kalp krizi geçiren Yavuz Aydın'a (44) sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra tedavi için Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülmesine karar verildi. Aydın'ın bindirildiği 07 BZY 83 plakalı ambulans, Tosmur Tansaş Kavşağı'na siren çalarak geldiği sırada yan yoldan gelen Bahattin Uyukçu (39) yönetimindeki 07 UF 244 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ambulans yan yatarken, otomobil ise metrelerce sürüklendikten sonra durabildi.


Kazada yaralanan ambulans şoförü Hüseyin Kaşlı (44), Şerife Gürbüz (22) ve kalp krizi geçirdiği için tedaviye giden Yavuz Aydın, çağırılan ambulanslarla hastaneye götürüldü. Hafif yaralanan otomobil sürücüsü Bahattin Uyukçu ve ambulansta bulunan sağlık görevlileri Halide Köseoğlu (27) ve Meryem Sarı (29) ise ayakta tedavi edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber