İşten çıkarıldığına kızdı, üniversitenin rektörlük binasına mazot döktü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2010 11:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde işten çıkarılan bir kişi, kovulmasından sorumlu tuttuğu makine mühendisinin rektörlük binasındaki odasının girişine bir bidon mazot döktü.

Olay, Akdeniz Üniversitesi Rektörlük binasında meydana geldi. Akdeniz Üniversite'sinde makine mühendisi olarak görev yapan O.H.Ö. sabah saatlerinde rektörlük binası 8'inci kattaki odasının girişinde kapıda ve yerde sıvı olduğunu fark etti. Sıvının ne olduğunu anlayamayan ve paniğe kapılan makine mühendisi, polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kapıya ve koridora dökülen sıvının mazot olduğunu tespit etti. Bunun üzerine binada arama yapan polis, bir kat yukarıda boş bir mazot bidonu buldu.

Zanlıyı tespit etmek için güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheli hareketler sergileyen bir kişiyi tespit etti. Görüntüleri izleyen O.H.Ö., bu kişinin iki yıl önce işten çıkarılan teknisyen yardımcısı İ.Ö. olduğunu söyledi.

Olayın, işten çıkarılan İ.Ö.'nün, O.H.Ö.'yü sorumlu tutmasından meydana geldiği iddia edildi. İ.Ö. ve O.H.Ö.'nün aynı mesele yüzünden tartıştıkları öğrenildi. Olayın ardından kaçan İ.Ö.'yü yakalamak için çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber