9. Dönem POMEM yedek adayları 2. planlama duyurusu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Ağustos 2010 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

9. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNE PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE!!!


Sorgulama için tıklayınız...


1. 9. Dönem Polis Meslek Eğitimleri 16 Ağustos 2010 tarihinde başlatılmış ve devam etmektedir.

2. Sağlık Komisyonunca ?POMEM Öğrencisi Olur? kararı verilen adayların planlamaları yapılmıştır.

3. Okul planlaması yapılan adaylar, dosyalarını teslim almak üzere en geç 26 Ağustos 2010 tarihine kadar sınav için müracaatta bulundukları İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlüklerine müracaat edecekler, en geç 27 Ağustos 2010 günü saat 18.00'de planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır. (POMEM'lerle ilgili bilgiye İl Emniyet Müdürlüklerinden ve POMEM'lerin kendi internet adreslerinden ulaşılabilecektir.)

4. Adaylar, İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerince kendilerine verilecek Taahhütname ve Kefalet senetlerini (37.000 TL.) kendisi ve kefillerine imzalatıp noter tasdikli olarak, kayıt esnasında diğer evraklarla birlikte POMEM Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

5. Erkek adaylar kayıt esnasında askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge (terhis, tecil belgesi vb.) getireceklerdir.

6. Eksik evrakla müracaat eden adayların kayıtları yapılmayacaktır.

7. Sağlık Kurulu Raporu İşlemleri devam eden adayların okul planlamaları yapılmamıştır. Sağlık kurulu raporu işlemleri halen devam eden adaylardan 25.08.2010 tarihinden itibaren haklarında ?POMEM Öğrencisi Olur? kararı verilenlerin, POMEM Giriş Yönetmeliğinin ?Geçici Kayıt ve İntibak Eğitimi? başlıklı 18. maddesinin 6. bendi ?Eğitim ve öğretimin başlamasından itibaren onbeş gün geçtikten sonra Genel Müdürlükçe belirlenen kontenjan doldurulmamış olsa bile yeniden aday planlaması yapılmaz? hükmü gereği 06 Eylül 2010 tarihine kadar adayların başarı sıralamasına göre okul kapasiteleri ve kontenjanları dikkate alınarak, gelmeyen veya istifa edenlerin yerine planlamaları yapılacaktır. Bu tarihten sonra adayların sağlık kurulu raporu olumlu dahi olsa planlaması yapılmayacaktır.

8. Haklarından feragat eden adaylar, feragat dilekçelerini ivedi olarak müracaat ettikleri İl Emniyet Müdürlüğü vasıtası ile Eğitim Dairesi Başkanlığına göndereceklerdir.

Adaylara Önemle Duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber