Dövülen itfaiye erine meslektaşlarından destek

Haber Giriş : 09 Mart 2005 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih İtfaiyesi önünde toplanan Kamu-Sen Yerel Hizmetler Sendikası, Belediye-İş Sendikası ve Bem-Bil-Sen'e bağlı bir grup çalışan, Avcılar Deniz Köşkler Mahallesi'ndeki restoran yangınına müdahale eden itfaiyecinin dövülmesiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Grup adına yapılan açıklamada, "Avcılar'daki restoran yangınına müdahale sırasında, tek amacı bir an evvel yangını söndürmek olan Özden Bostancıoğlu adlı arkadaşımıza restoranın sahibinin yeğeni olduğunu söyleyen şehir eşkıyaları basının ve emniyet mensuplarının gözü önünde saldırmış, silah çekmiştir. Şehir eşkıyalarını şiddetle kınıyoruz. Bizler çalışırken kendimizi yangından mı yoksa olası saldırılardan mı koruyacağız? Bu saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağız. Emniyet mensuplarının da itfaiyeciye olay yerinden yapılan saldırı ve saldırı sonrası uygulamalarında rahatsızlık duymaktayız.

Karşılaştığımız olaylar ve tepkiler hak etmediğiz şeylerdir. Yanlış verilen adreslerin sorumlusu, trafikten kaynaklı gecikmenin sorumlusu, sokakların dar olmasının sorumlusu tutulan yine biz itfaiyecileriz. Bunlardan kaynaklı saldırılara maruz kalan yine biz oluyoruz. Yapılan saldırıların sonuna kadar takipçisi olacağız" denildi. Grup basın açıklamasının ardından Fatih İtfaiyesi'nden ayrıldı.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber