ÇÖMÜ öğrencilerinden anlamlı yardım

Haber Giriş : 09 Mart 2005 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Meslek Yüksekokulu ve Su Ürünleri Fakültesi'nin 13 bölümünde eğitim gören öğrenciler, il merkezine bağlı 18 köydeki çocuklara hediyeler dağıtacak.

ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler görevlisi Gökhan Bayram, İnkılap Tarihi dersinde ortaya atılan bir fikir üzerine başlatılan çalışmada son aşamaya gelindiğini belirterek, "İnkılap Tarihi dersinde öğrencilerimize il merkezine bağlı köylerdeki fakir çocuklara çeşitli kırtasiye, oyuncak ve spor malzemesi yardımında bulunmayı teklif ettim. Onlar da bu fikri uygun bularak, topladıkları kitap, defter, kalem, oyuncak ve spor malzemelerini Basın ve Halkla İlişkiler Departmanı'na getirdiler. Bunları 18 Mart törenleri öncesi il merkezine bağlı Taşlıtarla, Kızılcaöeren, Denizgöründü, Çanakalan, Yenimahalle, Dümrek, Gökçalı, Civler, Halileli, Teyfikiye, Taştepe, Pınarbaşı, Bozalan, Akçapınar, Derbentbaşı, Mahmudiye, Üvecik ve Akçeşme olmak üzere 18 köydeki maddi durumu iyi olmayan çocuklara dağıtacağız.

Meslek Yüksekokulu ve Su Ürünleri Fakültesi'ne bağlı 13 bölümdeki öğrencilerin topladığı bu malzemeler sayesinde çocukları sevindireceğiz. Bundan sonrada bu tür faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber