Belediye veterineri tutuklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2010 17:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İlaç alımı ihalesine fesat karıştırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. M.M. tutuklandı. Belediye Başkanı İsmail Bayram, "Konu kendi mecrasında yürüyor, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum." dedi.

Düzce ve bazı illerdeki belediyelerin ilaç alım ihalelerinde yolsuzluk yapıldığı iddiaları ile başlatılan adli soruşturma kapsamında Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. M.M. gözatına alınmıştı. Olayın Dr. M.M.'nin bir ihaleye giren firmanın sahipleriyle özel görüşmeler yaptığının telefon görüşmelerinden anlaşıldığı, bu görüşmelerde firma sahiplerine bazı bilgiler aktardığı ve evrak hazırlanmasında yardımcı olduğunun anlaşıldığı iddia ediliyor. İddialar doğrultusunda gözaltına alınan M.'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı İsmail Bayram, "Konu kendi mecrasında yürüyen bir şey. Önemli bir durum olduğunu sanmıyorum. Şu an onunla ilgili bizim söyleyecek bir şeyimiz yok." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber