Gökçek'ten toplu taşım ücretlerinde yeni düzenlemeye gidilecek müjdesi

Haber Giriş : 10 Mart 2005 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, toplu taşım bilet ücretleriyle ilgili olarak yeni bir ayarlamaya gidebilecekleri müjdesini verdi.

Gökçek, kendisinin de mezun olduğu Gazi Üniversitesi'nde öğrencilerle dün akşam biraraya geldi. Öğrencilerin ilginç soruları karşısında zaman zaman terleyen Gökçek'e otobüs fiyatlarına yapılan zam soruldu. Gökçek, Ankaralılara müjde vererek belediyenin bazı tedbirleri uygulamaya koymak suretiyle bilet ücretlerinde yeni bir ayarlamaya gidebileceğini söyledi.

Gazili bir öğrencinin "İktidar olan AK Parti'nin yaptığı icraatları içinize sindirebiliyor musunuz?" sorusu üzerine Gökçek şöyle konuştu:

"AK Parti'nin icraatlarını içime sindirmesem partiyi niye tercih edeyim? AK Parti birçok partinin yapamadığı işleri yaptı. AB konusunda Parti ve genel başkanın ciddi çalışmaları oldu. AK Parti iktidarının Kıbrıs konusunda taviz verdiği yönündeki iddiaları da kesinlikle kabul etmiyorum. Kıbrıs meselesinde kaybedilen hiçbir şey yok. Irak politikasına gelince, Irak ateşine Türkiye'nin sokulmaması çok büyük bir başarıdır. Şu da bir gerçek, Musul ve Kerkük'ü almamızı en çok arzulayan kişinin ben olduğuma inanıyorum. Ancak dünya siyasetini var olarak kabul etmek zorundayız."

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber