PERYÖN Ulusal İnsan Yönetimi Kongresine sayılı günler kaldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Eylül 2010 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?İNSAN VE KÜLTÜR? ÜN HER ALANDAKİ ETKİSİ

PERYÖN 18. ULUSAL İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ'NDE

Avrupa'nın 2'nci en büyük kongresi olan Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi'nin bu yıl 18'ncisi gerçekleştiriliyor. Dünyadan ve Türkiye'den uzmanların ?İnsan ve Kültür? temasını ele alacağı 18. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi 12?13 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

İnsan yönetimi konusunda Türkiye'nin ilk ve tek referans kaynağı PERYÖN, bu yıl gerçekleştireceği 18. İnsan Yönetimi Kongresi'nde kültürün insan yönetimini etkileyen her boyutunu ele alacak. Uzmanlar ve uygulamacılar, toplum kültüründen, kurum kültürüne kadar kültürün beraberinde getirdiklerini, kültür çatışmalarını, kültürel farklılıkların yönetilmesini, yeni iletişim araçlarıyla kültür yaratılmasını, efsanevi kültür örneklerini ve daha fazlasını katılımcılarla paylaşacak. Özel sektör, sivil toplum kuruluşları, kamu yöneticileri ve çalışanları, akademisyenler, danışmanlar ve öğrencileri bir araya getiren 18. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi'ne bu yıl 2000'i aşkın kişinin katılması bekleniyor.

İlk gün açılışını T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'in yapacağı kongrede 32 oturum gerçekleştirilecek. İlk gün oturumlarının açılışını iş dünyasının duayenlerinden Ali Sabancı yapacak. Dr. Marilyn Atkinson, 21. Yüzyıl Liderleri için Koçluk Yaklaşımı ile Yönetim konulu oturumda kültürün liderlikle ilişkisini ele alacak. İş Kültürümüz Açısından Ne Kadar Avrupalıyız konulu oturumda Çağlayan Çalışkan ve Yrd. Doç. Dr. Aslı Deniz Helvacıoğlu iş kültürünü inceleyecekler. Örgütsel Kültür Yaratmada Şifre ve Semboller konulu panelde Hakan Senbilir, Zeynep Derya Levent ve Necati Özdoğan deneyimlerini paylaşacaklar. Tebeşirden Dijitale: Kurumsal Gelişimde Teknolojinin Rolü konulu oturumda Banu İşci Sezen ve Aslı Taş geçmişi ve günümüzü karşılaştıracak. İdil Türkmenoğlu, Son Dönemlerin En Moda Tutumu : Pozitif Yönetim Kültür hakkında bilgi verecek. Dr. Zafer İnkaya ve Dr. Baran Sel Atçı, kurumların maddi olmayan değerlerinin önemini Strateji Masasında İK'nın Yeri konulu panelde paylaşacak. İşveren Markası Nedir? sorusunun cevabını Chafic Abillama paylaşacak. Dr. John Mcgurk, Sürdürülebilir Kurumsal Başarı Kültürünü Nasıl Yaratırız konulu panelde gelecekle ilgili püf noktasını paylaşacak. Murat Yeşildere ve Burhan Karaçam, Bana Liderini Söyle Sana Kültürünü Söyleyeyim! konulu panelde lider kültür ilişkisini anlatacak. Facebook, Twitter, Bloglar? Teknoloji ve İnsan Kaynakları Yönetimi konulu panelde İhsan Özçıtak ve Tankut Sur yeni iletişim alanlarının kullanımı hakkında bilgi verecek. Kültür Başkenti İstanbul'dan İş Kültürü ve Ahilik Modeli'ni Yiğit Oğuz Duman, Süleyman Demir, Yard. Doç. Dr. Ahmet Beşkese anlatacaklar. Daha bir çok uzmanın kültür ve insanı her boyutuyla ele alacağı kongrede kültürün etkileri gün ışığına çıkarılacak.

Kongre programını görmek için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber