Hasta yakınları doktora saldırdı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2010 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne fenalaşan yakınlarını götüren iki kardeş, acil serviste hastalarıyla kimsenin ilgilenmediğini iddia ederek doktora tekme attı.

Müzisyen olduğu belirtilen Hakan S. ve kardeşi Erkan S., fenalaşan Mehmet S. isimli yakınlarını Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste hasta ile ilgili bazı tetkikler yapılırken, iki kardeş yakınlarının başından ayrılmadı. Bu sırada bir anda sinirlenip doktor Oğuzhan Işık'a, "Bizimle kimse ilgilenmiyor, siz ne işe yarıyorsunuz?" diyerek tekme attı. Olay yerine çağrılan çok sayıda güvenlik görevlisinin hastane dışına çıkardığı 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Şikayetçi olacağını ve görev başında hastane personeline engel olunduğunu belirten doktor Işık, "Ben kendilerine durumu anlatmama rağmen beni dinlemediler. Daha sonra karnıma tekme attılar. Kendilerinden şikayetçiyim." dedi. Polis ekipleri doktor Işık'ın şikayeti üzerine gözaltına aldığı müzisyen Hakan ve Erkan S. isimli iki kardeşi, ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber