Mühendisi öldürenler kamerada

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Eylül 2010 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyoğlu'nda bıçaklanarak öldürülen İnşaat Mühendisi Tolgahan Aksu cinayetinin MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde Tolgahan Aksu'nun kendisine saldıran iki kişi ile yaklaşık 5 dakika yürüdüğü ve konuştuğu görüldü. Arkadaş gibi yürüyen 3 kişinin daha sonra kavga etmeye başladıkları olayda ilk yumrugu Tolgahan Aksu'nun attığı tespit edildi.

Üç gün önce arkadaşları ile eğlenmeye giden İnşaat Mühendisi Tolgahan Aksu, İstiklal Caddesi'nde uğradığı saldırıda 7 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralı olarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tolgahan Aksu, dün hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Tolgahan Aksu'nun öldürülme anının MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde Tolgahan Aksu'nun İstiklal Caddesi üzerinde yaklaşık 5 dakika boyunca kavga ettiği iki kişi ile arkadaş gibi yürüdüğü belirlendi.

Daha sonra aralarında nedeni belirlenemeyen bir tartışma çıktığı tespit edilen 3 kişiden Tolgahan Aksu'nun ilk yumruğu yanındaki kişiye vurduğu görüldü. Bundan sonra adeta bir meydan kavgası halini alan olay sırasında iki kişinin Tolgahan Aksu'nun yere düşmesinin ardından hızla oradan kaçtıkları belirlendi. Olayın saat 04.00 sıralarında meydana gelmesine rağmen İstiklal Caddesi'nin oldukça kalabalık olduğunu söyleyen yetkililer kavgayı kimsenin ayırmaya gelmediğinin tespit edildiğini açıkladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri bu görüntüleri kullanarak katil zanlılarını teşhis etmek için çalışma başlattı. Yetkililer, Tolgahan Aksu'nun arkadaş olduğu iki kişi tarafından öldürüldüğünün tespit edildiğini tüm ilişkililerinin incelendiğini söyledi.

Tolgahan Aksu'nun İstanbul'a geldiğinde farklı arkadaş gruplarınından insanlarla çeşitli evlerde kaldığının tespit edildiği tüm arkadaşlarının olayla ilgili ifadelerinin alınmasına başlanıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber