Fiat Doblò 2011 Uluslararası Yılın Ticari aracı seçildi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ekim 2010 08:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

ADVERTORİAL REKLAMDIR

Fiat Ticari Araçlar tarafından Türkiye'de üretilen ve tüm dünyada başarısını kanıtlayan Fiat Doblò, 2006'dan sonra 2011 yılında da Yılın Ticari Aracı unvanına layık görüldü. Bu sonuçla, Fiat Ticari Araçlar son 6 yılda 4 kez bu ödülü kazanma başarısını gösterdi.

Ticari araçlar konusunda uzman, 24 ülkeden 24 gazetecinin oluşturduğu "Van of the Year" jürisi tarafından "2011 Uluslararası Yılın Ticari Aracı" olarak seçilen Yeni Fiat Doblò'nun ödülünü 63. Hannover Ticari Araçlar Fuarı'nda Fiat Hafif Ticari Araçlar CEO'su ve Uluslararası Operasyonlar Yöneticisi Lorenzo Sistino aldı.

Tofaş CEO'su Ali Pandır ise, "Tofaş olarak Bursa'daki fabrikamızda ürettiğimiz, üzerinde kaliteli Türk işçiliği ve yüksek mühendisliğinin izi olan Yeni Fiat Doblò'nun başarısı, global çapta bir ödül ile taçlandırıldı. Avrupa'da kısa sürede 60 bin adetten fazla sipariş alarak ihracatımıza büyük katkı sağlayan, Türkiye'de ise 15 bine yaklaşan müşterimizin ilk tercihi olan Yeni Fiat Doblò'nun kazandığı uluslararası ödül, otomotiv sektöründe Türkiye'nin emeğinin, bileğinin ve zekasının rüştünü ispat eden bir diğer değerli semboldür." açıklamasını yaptı.

Doblo, 2000 yılından bu yana Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretiliyor ve 1 milyon adeti aşan üretimiyle dikkat çekiyor.

www.fiatdoblo.com.tr

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber