Okul müdürüne kayıt parası soruşturması

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Ekim 2010 13:47, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bursa'da kayıt için gelen öğrenci velilerinden para istedikleri öne sürülen İhsan Dikmen Akıncıtürk İlköğretim Okulu yöneticileri ile kayıt yenilemek isteyen öğrenci velilerinden para istedikleri ileri sürülen Demirtaş Endüstri Meslek Lisesi Müdür yardımcısı hakkında, ?Görevi kötüye kullanma' suçundan soruşturma açıldı.

Kızı Rabia Güneş'i İhsan Dikmen Akıncıtürk İlköğretim Okulu'na kaydettirmek isteyen 41 yaşındaki Ferzan Güneş, yetkililerin kendisinden 1500 TL kayıt ücreti istediğini öne sürdü. Bunun yasak olduğunu belirten kadın adliyeye giderek kendisinden kayıt parası istediğini öne sürdüğü Okul Müdürü ve yardımcısı hakkında şikayetçi oldu.

Demirtaş Endüstri Meslek Lisesi Bilim ve Teknoloji Bölümü'nü seçen oğlu Mehmet Zümrüt'ün kaydını yenilemek istediğini belirten 45 yaşındaki Mutallip Zümrüt de kendisinden 125 TL istediğini öne sürdüğü okul müdür yardımcısı hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık her iki olayla ilgili olarak 1 okul müdürü ve 2 müdür yardımcısı hakkında ?görevi kötüye kullanmak' suçundan soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber