YAŞ'ta terfi ettirilmeyen komutan CHP'ye katıldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 15 Ekim 2010 07:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YAŞ'ta terfi ettirilmeyince Deniz Harp Okulu Komutanlığı görevinden ağustos ayında istifa eden emekli Tuğamiral Türker Ertürk, CHP'ye katıldı.

Ertürk, ?Sayın Başbakan hep ?Üniformanızı çıkarın gelin' diyordu. Ben de üniformamı çıkardım ve geldim. En iyi hizmeti burada verebileceğimi düşünerek CHP'ye üye oldum. CHP'ye bir nefer olarak katıldım? dedi.

DENİZ Harp Okulu Komutanlığı görevinden, kurumuna yönelik ağır eleştiriler karşısında kendisine sahip çıkılmadığı gerekçesiyle istifa eden emekli Tuğamiral

Türker Ertürk, dün CHP'ye katıldı. Ertürk, ?Sayın Başbakan ?Hep üniformanızı çıkarın gelin' diyordu. Ben de üniformamı çıkardım ve geldim? dedi.

Kılıçdaroğlu ile görüştü

Ertürk, dün sabah CHP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Sekreter Önder Sav'la görüştü. Ertürk'ün, Trabzon İl Teşkilatı üzerinden CHP'ye katılımı sağlandı. Ertürk, daha sonra TBMM'ye giderek CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol'la görüştü. Ertürk, ziyaret sırasında şunları söyledi: ?Sayın Genel Başkan'la karşılıklı görüşlerimizi paylaştık. Olumlu bir görüşme oldu. Sayın Başbakan hep ?Üniformanızı çıkarın gelin' diyordu. Ben de üniformamı çıkardım ve geldim. En iyi hizmeti burada verebileceğimi düşünerek CHP'ye üye oldum. Bir beklentim yok. CHP'ye bir nefer olarak katıldım. Başbakan, ?Ben kefenimi giydim, geldim' diyor. Ben 17 yaşında askeriye andımı içerken kefeni üzerime geçirmiştim. Kefeni halen üzerimde hissediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber