Facebook aşkı yüzünden öğretim görevlisi işinden kovuldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ekim 2010 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ferhat AKGÜN

TEKİRDAĞ'da internetten tanıştığı garson C.T. tarafından aşkına karşılık alamadığı gerekçesi ile üniversite kampusunde bıçaklanan öğretim üyesi, 32 yaşındaki Çiğdem A., rektörlük kararı ile üniversitedeki işinden kovuldu.

FACEBOOK AŞKI NEDENİYLE KOVULDU - FOTO GALERİ

İzmir'de garsonluk yapan C.T., 6 ay önce Facebook'ta Teknik Bilimler Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi Çiğdem A. ile tanıştı. İnternet ortamında arkadaş olan A. ve T.'nin internet üzerinden sohbetleri sürdü.

Çiğdem A.'ya duygusal olarak bağlanan C.T., 22 Haziran 2010 tarihinde Tekirdağ'a gitti. T., kampus kapısındaki güvenlik görevlilerine öğretim görevlisi Çiğdem A. ile görüşeceğini söyledi. Güvenlik noktasına kimliğini bırakan T.., Teknik Bilimler Yüksekokulu binasında Çiğdem A.'nın odasına girerek onunla konuşmak istediğini söyledi.

Kendisini ?subay' olarak tanıtan Cengiz T.'nin garson olduğunu öğrenen Çiğdem A., konuşmak istemediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Öğretim görevlisi A.'nın söylediklerine tepki gösteren T., cebimden çıkardığı bıçağı Çiğdem A.'nın sol bacağına sapladı. Çiğdem A. 1 hafta kaldığı hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edildi. Cengiz T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin Değirmenaltı Yerleşkesi'nde meydana gelen olayla ilgili olarak üniversite yönetimi idari soruşturma başlattı. Üniversitede 1 yıldan bu yana sözleşmeli olarak çalışan öğretim görevlisi Çiğdem A.'ın ifadesini alan üniversite senatosu A.'nın sözleşmesinin fesh edilmesine karar verdi. Karar tebliğ edilen Çiğdem A., üniversite ile ilişiğini kesti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber