2 aşamalı Saadet

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Ekim 2010 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bülent SARIOĞLU

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanlığı'na 84 yaşında gelen Necmettin Erbakan'ın, iki yıl içinde partisini Meclis'e taşıyıp oğluna devredeceği bir yol haritası üzerinde duruyor.

Kulislerde SP kadrosuyla, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener'in, 2011 seçimine dönük bir ittifak üzerinde çalıştıkları konuşuluyor. SP'nin son kongresine DP'den üç Genel Başkan Yardımcısı ile TP'den yöneticiler de katıldı. Fatih Erbakan'ın, askerliğini yaptıktan sonra partinin liderliğine aday olması bekleniyor.

Deli misiniz be

Erbakan dünkü GİK toplantısında özetle şunları söyledi: ?Allah'ın izniyle iktidar olmamız kolay olacak. Çünkü bu seçime aslında üç tane parti giriyor. Halk Partisi, AKP ve Saadet. Halk Partisi mühürlenmiştir, yüzde 20'den yukarı çıkamaz. Ortada iki şey kalıyor, AKP ve SP. AKP'ye anlatıyorum, deli misiniz siz be? Hedefi bizi boynumuzdan Avrupa'ya bağlamakmış. Batılı dediğinizi ne zannediyorsunuz? Bu adamlarda aile ahlak diye bir şey kalmamış. İşimiz kolaydır, saman çuvalıyla kuşun canlısını mukayese edeceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber