Emniyet müdür yardımcısını bıçaklayan zanlı, taş atan çocuklar yasası ile serbest kalmış

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2010 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'deki terörist cenazesinin toprağa verilmesi sırasında çıkan olaylar sırasında bıçaklanarak ağır yaralan Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak'ın ölümden döndüğü öğrenildi.

Mobese kamerasının önünde gerçekleşen olayda bıçağı kullanan U. B. isimli saldırganın Eylül ayında meydana gelen olaylar nedeni ile tutuklandığı ancak taş atan çocuklar yasasındaki değişiklik nedeni ile salıverildiği belirtildi.

Birçok terör suçundan sabıkası bulunan U.B. yapılan bütün aramalara rağmen halen bulunamadı. Bu arada saldırının detayları da ortaya çıkmaya başladı. Bulak'ın saldırganlar tarafından öldü diye bırakıldığı ortaya çıktı. Akdeniz İlçesi Selen Kavşağında, Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen Cemil Nayman'ın (26) cenazesi için toplanan grupta bulunan terör örgütü yandaşlarının Selen Kavşağının orta göbeğinde bulunan Müdür Yardımcıları Hikmet Bulak, Anadolu Atayün ve beraberindeki korumalara taş, sopa ve bıçak ile saldırdıkları, bıçaklanan Bulak'ın yerde birçok darbeye maruz kaldığı mobese kayıtlarına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken bıçakla yaralanan Hikmet Bulak'ın tedavisi devam ediyor. Mersin Devlet Hastanesi Başhekimi Suat Özer Öner, yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi süren Bulak'ın genel olarak sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Bulak'ın sağlık durumu her geçen saat daha iyiye gittiğini belirten Öner, "Hastamızın durumu şu an için gayet iyi. Hayati tehlikeyi atlatmış durumda. Ancak her ihtimale karşı yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutuyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber