Şırıngacı tıp öğrencisi tutuklandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ekim 2010 15:41, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

GAZİANTEP'te, evine davet ettiği komşu kızı 20 yaşındaki Kübra M.'ye hap içirip, koluna sıvı enjekte eden ve silah soruyla 2 boş senet imzalattığı ileri sürülen Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi 21 yaşındaki Çağdaş Ozan T. tutuklandı. Şüphelinin iğne vurmayı, hemşire olan annesinden öğrendiği ortaya çıktı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi Çağdaş Ozan T., aynı apartmanda oturan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi arkadaşı Kübra M.'yi evine davet etti ve iddiaya göre içeceğine kas gevşetici hap koyarak kendisinden geçmesini sağlayıp vücuduna şırıngayla henüz içeriği belirlenemeyen bir sıvı enjekte etti.

Ozan T., ardından da Kübra M.'ye tabanca tehdidiyle 2 de boş senet imzalatıp evden dışarı attı. Genç kızın polise başvurması üzerine soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ozan T.'yi bir sosyal tesiste yakaladı. Ozan T.'nin evinde yapılan aramada 1 tabanca, Kübra M.'ye imzalattığı iki boş senet ile 70 boş senet ele geçti. Polisin yaptığı aramada çöp kutusunda ise kullanılmış 2 şırınga bulundu. Çağdaş Ozan T., ifadesinde Kübra M.'ye 350 TL borç para verdiğini ve alamadığı için senet imzalattığını, silah tehdidinde bulunmadığını ileri sürdü. Şüpheli ayrıca Kübra M.'ye korkutmak için şırıngayla enjekte ettiği maddenin de su olduğunu, iğne yapmayı da hemşire olan annesinden öğrendiğini söyledi.

?PERDE TAKMAYA ÇAĞIRDI'

Kübra M. ise, şüpheli ile aynı apartmanda oturduklarını ve kendisini perdeleri takması için evine davet ettiğini belirterek, ?Daha sonra içtiğimiz içeceğe ilaç koyduğunu anladım. Sonra tabanca zoruyla bana senet imzalatmak istedi. Kabul etmeyince enjektörle vücuduma o bilmediğim şeyi enjekte etti. Çaresiz senetleri imzaladım. Sonra da polise gidip her şeyi anlattım? dedi.

Sorgusunun ardından ?Silahla gasp' suçundan adliyeye sevk edilen Ozan T., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Kübra M.'nin vücuduna enjekte edilen sıvının su mu yoksa başka bir şey mi olduğu ise araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber