Havalar nasıl olacak?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ekim 2010 10:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde aralıklarla sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzey kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Akdeniz kıyıları ile öğle saatlerinden itibaren güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli çevreleri ile zamanla doğusu (İstanbul, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Sakarya ve Bilecik) aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgar Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek. Sabah saatlerinde Denizli (Çardak) çevrelerinde sis görülecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu ve Düzce çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa) ile Tokat ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan ve Iğdır çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber