Becayiş ilanları cep'e geliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Ekim 2010 07:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

BECAYİŞ İLANLARI VODAFONE CEP KAMU İLE CEBİNİZE GELİYOR

Vodafone, kamu çalışanlarının görev yerlerini karşılıklı olarak değiştirebilecekleri becayiş ilanlarını ve sosyal hayatlarını zenginleştirecek KAMU YAŞAM paketini Türkiye'de ilk kez Vodafone Cep Kamu tarifesi abonelerinin cebine getiriyor. Üstelik Vodafone Cep Kamu tarifesi aboneleri, KAMU YAŞAM ve KAMU BİLGİ paketlerini 1 ay boyunca ücretsiz kullanma avantajına sahip oluyor

Abonelerine sunduğu cazip tarifeler ve son teknoloji cihazların yanı sıra; hayatlarını kolaylaştıracak ve daha eğlenceli hale getirecek çözümler sunmayı da amaç edinen mobil iletişimin dünya lideri Vodafone, yine bir ilke imza atarak farklı şehirlerdeki meslektaşları ile yer değiştirmek isteyen kamu çalışanlarına, becayiş taleplerinden anında haberdar olma fırsatı sunuyor. Üstelik kamu çalışanları, KAMU BİLGİ ve KAMU YAŞAM paketlerini de 1 ay boyunca ücretsiz kullanma avantajına sahip oluyor.

Görev yaptığı şehri değiştirmek isteyen kamu çalışanları, bu sayede becayiş taleplerini SMS ile gönderebilecek ve kendilerine uygun olan talepleri yine SMS ile alabilecekler. Becayiş talebi vermek için tek yapılması gereken BECAYIS ---BULUNDUGU ILIN PLAKAKODU ---ISTEDIGI ILIN PLAKAKODU--- E-MAIL ADRESI ---KURUM ADI (Örnek: BECAYIS 34 06 [email protected] MALIYE ) şeklinde bir kısa mesaj yazarak 7070'e göndermek. Talebin sisteme girmesinden sonra uygun talepler anında kullanıcıya gönderilecek. Belirtilen kriterlere uygun talep bulunmaması durumunda; uygun talep sisteme girer girmez aboneye gönderilecek. Becayiş servisinde 1 talep bedeli 2,4 TL olarak ücretlendiriliyor.

?Vodafone hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor?

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı şunları söyledi: ?Becayiş uygulaması; görev yerini değiştirmek isteyen kamu çalışanlarımızın yakından takip ettiği ve ilgi gösterdiği bir uygulama. Kamu çalışanı abonelerimiz için büyük önem taşıyan bu uygulamayı Vodafone gücüyle Türkiye'de ilk kez cep telefonlarına ulaştırarak onlara kolaylık sağlamayı hedefledik. Aynı zamanda kamu çalışanlarının görevleri ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilmesi için KAMU YAŞAM ve KAMU BİLGİ servislerimizle de hizmet veriyoruz. Kamu görevlilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve yaşamlarına değer katacak uygulamalarımızı geliştirmeye, zenginleştirmeye devam edeceğiz?.

?KAMU YAŞAM hayatınızı renklendiriyor?

Türkiye'deki kamu çalışanlarına yönelik olarak mobil ortamda ilk kez yine Vodafone tarafından hizmete sunulan KAMU YAŞAM servisiyle, kamu çalışanlarının sosyal hayatlarına sanattan spora pek çok konuda zengin içerikler sunuyor. Kadın ve erkek kamu çalışanları için farklı içeriklerle hizmet verecek olan serviste, İstanbul, Ankara ve İzmir illerinin sinema seans bilgileri, tiyatro, opera ve bale gösterim bilgileri haftalık olarak verilecek. KAMU YAŞAM

servisi ile kamu çalışanlarına futbol haberlerinden maç sonuçlarına, yemek tariflerinden TV dizilerine kadar pek çok konuda haberler verilecek. Servise abone olmak EKAMU PLAKA KODU veya BKAMU PLAKA KODU yazıp 7070'e mesaj göndermeleri yeterli. 1 ay ücretsiz olarak abonelere sunulacak KAMU BİLGİ ve KAMU YAŞAM servisleri, ücretsiz dönemin ardından aylık sadece 1,2 TL ücretle hizmet vermeye devam edecek.

?KAMU BİLGİ, kamu çalışanlarına en güncel bilgileri sunuyor?

Kamu çalışanları KAMU BİLGİ servisi ile genel haberlerin yanı sıra, toplu görüşmeler, personel alımları, personel mevzuatı ile ilgili değişiklikler hakkında SMS ile haberdar olurken, her gün bulundukları ilin 3 günlük hava durumu bilgisini de öğrenebiliyor. KAMU BİLGİ servisine abonelik için; KAMU boşluk PLAKA KODU'nu yazıp 7070'e mesaj göndermek yeterli.

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber