Yaralı polislerin tedavisi sürüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2010 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taksim'de meydana gelen patlamada yaralanan çevik kuvvet polisleri Muzaffer Aslan ile Halil Keskinbıçak'ın tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Muzaffer Aslan'ın dayısı Hasan Taşçı, yaptığı açıklamada, Aslan'ın patlamadan dolayı sağ bacağının baldırından yaralandığını ve başka yarası olmadığını söyledi.

Aslan'ın yapılan ameliyat sonrasında yoğun bakım ünitesine alınarak kontrol altında tutulduğunu ve durumunun iyi oyduğunu belirten Taşçı, yeğeninin bir yıllık da evli olduğunu ifade etti.

Aslan'ın annesi Ayşe Aslan da patlamayı duyduğu gibi hastaneye geldiğini ifade ederek, çok üzgün olduğu için daha fazla konuşmak istemediğini belirtti.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, patlamada yaralanan diğer çevik kuvvet polisi Halil Keskinbıçak'ın ise yüzünden ve göğüsünden yaralandığı ve durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ORGENERAL KIVRIKOĞLU, YARALILARI ZİYARET ETTİ

1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, yaralıları ziyaret etti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Orgeneral Kıvrıkoğlu, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber