Emniyet Müdürü polisleri, mesajla motive ediyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2010 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Emniyet Müdürlüğü yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi her gün sabah 08.00'de Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz'ın mesajını telsiz anonsuyla şehirde görev yapan binlerce polise iletiyor.

Haber Merkezi'nden her sabah yapılan anonsta, "İnsan haklarına saygılı, yetkilerini en doğru şekilde kullanarak hizmet üreten, Yeşil Bursamızı seven ve Bursalılarca sevilen, şerefli mesleğe gönül veren tüm personelimize Sayın 3310 kazasız iyi görevler diler." ifadeleri yer alıyor.

Görev ve duruşlarını kapsayacak mesaj vermeye çalıştıklarını belirten Emniyet müdürü Halil Yılmaz, "Burada biz, yasaların ve toplumun polisten beklentilerini en iyi şekilde ifade eden ve polisin de saygın ve görevlerini en iyi şekilde yerine getiren, özgüven sahibi kamu görevlisi olduğu mesajını vermeye çalışıyoruz. 2000'li yılların başından itibaren şunu söylüyorum; polisin özgürlük ve güvenlik arasında hassas dengeyi en iyi şekilde idrak edip yerine getiren bir durumda olması gerekiyor. Tüm çabamız bu." dedi.

Emniyet Müdürü Yılmaz, motive mesajlarının personel üzerinde olumlu etki yaptığını da söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber