Cepten konuşma bedeli yarı yarıya bölüşülebilecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2010 17:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Mobil iletişim firması Avea, müşteri dostu kampanya ve hizmetlerine devam ediyor. Firmanın yeni kullanıma açtığı Fifti Fifti Servisi ile konuşma bedeli aranılan numara ile yarı yarıya paylaşılabilecek.

Ödemeli Arama Hizmeti altında kullanıma açılan servisle Avealılar, 9696 servis numarasını aradıklarında kendilerini karşılayan sesli anons sisteminde yapacakları seçim ile aradıkları kişinin görüşme bedelinin yarısını veya tamamını karşılamasını talep edebiliyor. Arayan ve aranılan kişi konuşma süresinin yarısı için, ücretsiz dakikaları haricinde, bulundukları tarifenin şebeke içi görüşme fiyatı ile ücretlendiriliyor.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Hakan Kaplan yeni servisle ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en çok konuşturan operatörü olarak, avantajlı tarifelerimizin yanı sıra geliştirdiğimiz özel servislerle de müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yanıt veriyoruz. Müşterilerimizin iletişim maliyetlerini en aza indirmek hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Yeni servisimiz Fifti Fifti ile Avealılar, konuşma bedelini aradıkları numara ile yarı yarıya paylaşabilecekler. Bu servis sayesinde Avealılar arasındaki paylaşım da artacak. Avea olarak, ilerleyen dönemlerde de rakipsiz teklifler ve yeni servisler sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber