Polisin evinde 03.30 kurşunu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Kasım 2010 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnfaz koruma memuru genç kız, internetten tanışıp geldiği evde, polis memurunun beylik tabancasıyla şakağından tek kurşunla vuruldu. Gece 03.30'da yaşanan olayın kaza olup olmadığı araştırılıyor.

GAZİANTEP'ten İzmir'e arkadaşlarını ziyarete gelen infaz koruma memuru Çiğdem Şahin (20), önceki gece İzmir Emniyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Anıl Kemal Gökçek'in (24) evinde arkadaşlarıyla eğlenmeye başladı. Çiğdem Şahin, iddiaya göre saat 03.30 sıralarında polis memuru Gökçek'in tabancasını başına dayayıp, ?Nasıl intihar ediliyor? dedikten sonra tetiği çekti. Şakağından vurulan Çiğdem Şahin kanlar içerisinde yere yığılırken sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Evde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri Çiğdem Şahin'i İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Şahin'in hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Şahin'in Anıl Kemal Gökçek ile internetten tanışıp İzmir'e geldiği, dışarıda birlikte içki içtikleri öğrenildi.

Polis memuru tutuklandı

Gözaltına alınan polis memuru Anıl Kemal Gökçek, emniyetteki ifadesinde, ?Çiğdem Şahin silahı aniden alıp, başına dayadı. ?Şakam yok ateş ederim' dedi. Daha sonra ben müdahale etmek isteyince, silahı bana doğrulttu. Sonra aniden kafasına doğrultup tetiğe basınca kendini vurdu. Ben müdahalede bulunamadım? dedi. Adliyeye sevkedilen Gökçek, tutuklandı.

Yaşam savaşı veriyor

Çiğdem Şahin yaşam savaşı verirken Cinayet Bürosu ekipleri tetiği kimin çektiğini araştırıyor. Yaplan incelemede Gökçek ve Şahin'in ellerinde barut izine rastlanmadı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber