12 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Kasım 2010 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkmenistan'daki temaslarını sürdürüyor. Gül, Türkmenistan'ın Hazar kıyısındaki Türkmenbaşı kentinde Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile bir araya geldi. Gül, ikili anlaşmalar için düzenlenecek törenin ardından basın açıklaması yapacak. Gül, Türkmenistan gezisini, Türk iş adamlarıyla yapacağı görüşme ile tamamlayacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Güney Kore'deki G-20 Zirvesi sona eriyor. Erdoğan, Kore'den Bangladeş'e geçecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından bayram tatili süresince yurt genelinde beklenen hava durumu hakkında bilgi verilecek. (14.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Antalya'da devam eden Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Daimi Komitesi Toplantısı'na katılacak ve basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat Ergün, Rize ve Trabzon'da çeşitli gezi ve ziyaretler bulunacak. (09.00-14.00)

Türk Kızılayı tarafından 'Pakistan Zekat Dağıtımı Projesi' adı altında toplanan yardımlar Esenboğa Havalimanı'ndan Pakistan'a gönderilecek. (14.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 'Türk Edebiyatı Kıbrıs'ta' etkinliğine katılacak.

AK Parti Milletvekili ve FEV Genel Sekreteri Lokman Ayva, ''Özrümüzle Üretiyoruz'' projesi ve engelli istihdamına yönelik araştırmanın sonuçlarını açıklayacak. (10.00)

Bursa'da '12 Kasım depremini unutma unutturma' sloganı ile meşaleli yürüyüş yapılacak. (18.57)

SPOR

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Serbest Güreş eleme müsabakaları İstanbul'da başlıyor. Türkiye'yi İstanbul Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı temsil edecek. Müsabakalara, Bulgaristan'ın Akademik, Romanya'nın Lugoj, Polonya'nın Slavia ve Makedonya'nın Balkenec kulüpleri katılacak. (10.00)

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftası Konyaspor - Kayserispor müsabakasıyla başlıyor. (20.00)

Beko Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Oyak Renault, Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak. (19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber