Tabip albaydan iğrenç görüntüler

Haber Giriş : 13 Kasım 2010 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TSK personeline kadın pazarladığı iddia edilen 'fuhuş çetesi'ne yönelik başlatılan operasyonlarda Deniz Albay İ.S.'nin evinde yapılan aramalarda mide bulandıran görüntülerin ortaya çıktığı iddia edildi.

Bir internet sitesinde yayınlanan görüntülerde Deniz Tabip Binbaşı Z.M. olduğu ileri sürülen kişi, kadın hastasına haberi olmadan tıbbî bir aletle müdahalelerde bulunuyor. İzleyenlerin kanını donduran görüntülerde, asker eşi olup olmadığı anlaşılamayan kadın hasta ise olaylardan habersiz biçimde yatıyor.

3 Ağustos 2010'da Deniz Albay İbrahim S.'nin Kadıköy'de bulunan garsoniyer evinde çekildiği belirtilen görüntüler, TSK personeline kadın pazarladığı iddia edilen fuhuş ve casusluk çetesine yönelik operasyonda elde edildi. Aramalarda, Binbaşı Z.M. tarafından tutulmuş ve kadınların kimlere pazarlandığını gösterir notlar yer alıyor. Notlarda hayat kadınları, kadın pazarlayıcılardan gelen kürtaj talepleri, çok sayıda gizli kamerayla çekilmiş görüntü, askerî tesislere ait görüntülerin ve gizli içerikli belgelerin yer aldığı belirtiliyor. Deniz Albay İ.S.'nin garsoniyerinden çıkan görüntülerde ise Deniz Tabip Binbaşı Z.M.'nin gizli kamerayla çektiği bir kadına ait iğrenç görüntüler var. Kadın hastalıkları uzmanı olduğu anlaşılan Z.M., asker eşlerini tedavi etmesi beklenirken bir bayan hastasını gizli kamerayla uygunsuz biçimde görüntülüyor.

Görüntülere delil olarak el konurken savcılığın aşağıdaki sorulara cevap aradığı öğrenildi: "Bayan, fuhuş çetesinin kullandığı kadınlardan biri mi? Çeteye bağlı hayat kadını ise tedavisi Z.M. tarafından mı yapılıyor? Yoksa kadın, muayene olmaya gelen bir asker eşi mi? Asker eşi ise habersiz şekilde hamile mi bırakıldı? Bu iğrenç görüntüler, Deniz Albay İ.S.'nin evinde ne arıyordu? Görüntüler şantaj için mi çekildi veya kullanıldı?"

elmahaber.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber